gou

28,00 OM²TUMBUHAN MAJU

gou

Opat basis produksi, hiji R&D PUSAT

gou

Leuwih ti 3,600 LITHIUM BATTERY POWER SOLUTIONS

gou

100 TECHNICIAN PROFESIONAL

Sesuaikeun Produk Anjeun Peryogikeun

Numutkeun pangabutuh anjeun anu dikintunkeun, skénario aplikasi, sareng produk, tim insinyur profésional kami nyayogikeun solusi kakuatan khusus anu paling cocog pikeun anjeun.

Custom Ayeuna
pamaen

Mangpaat Milih Kami

Desain custom

Numutkeun kabutuhan palanggan sareng skénario aplikasi, insinyur profésional nyayogikeun solusi anu tiasa dipercaya.

Kaamanan tinggi

Kami nganggo batré sorangan anu parantos ngalangkungan sababaraha standar internasional pikeun réliabilitas batré.

Performance tinggi

16 taun fokus, ngan pikeun kapuasan customer, nyadiakeun jaminan pikeun hirup batré produk dina sagala rupa widang.

Industri Kami Ngawula

Kami parantos damel sareng Hoppt ti saprak 2017, sareng produk kualitas luhurna ngajantenkeun kuring bagja. Duanana layanan palanggan sarta layanan produksi sampurna demonstrate naon disebut speed Cina.

-James

quote_left quote_right

Carita Perusahaan

Kamungkinan lnfinite

dongguan Hoppt Light Technology Co., Ltd.(Hoppt Batre pikeun pondok) ngadegkeun Huizhou Hoppt Batre di 2005 sarta dipindahkeun markasna ka Yongjiasheng Industrial Park, Distrik Nancheng, Dongguan dina Méi 2017. Pausahaan ieu diadegkeun ku praktisi senior anu geus kalibet dina panalungtikan. sarta ngembangkeun industri batré litium pikeun 16 years.lt mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan 3C batré litium digital, batré litium ultra-ipis, batré litium husus ngawangun, batré husus suhu luhur jeung low sarta model batré kakuatan. Grup sareng perusahaan khusus anu sanés. Aya pangkalan produksi batré litium di Dongguan, Huizhou sareng Jiangsu.

  • gou

    Desain custom

    Numutkeun kabutuhan palanggan sareng skénario aplikasi palanggan, tim insinyur profésional kami nyayogikeun solusi batré anu dipercaya pikeun produk palanggan.

  • gou

    Kaamanan tinggi

    Kami nganggo batré kami sareng parantos ngalangkungan sababaraha standar internasional pikeun réliabilitas batré.

  • gou

    Performance tinggi

    kinerja stabil, nyadiakeun rojongan kinerja dipercaya pikeun produk customer

  • Panalungtik

    38R&D tanaga, 25 kualitas per-sonnel

  • taun

    Konsentrasi ngajadikeun urang leuwih profésional.

  • KASUS KOPERASI

    95% konsumén muji.

  • jalur keur ngahasilkeun barang
  • tés Equipment
  • Tim Perusahaan
ISO9001 cer_frame
Angkutan udara cer_frame
BIS cer_frame
CB cer_frame
KC cer_frame
Samudra Pangiriman cer_frame
UN38.3 523450 cer_frame
UN38.3 551430 cer_frame
523450 MSDS cer_frame

Émbaran & News

quote_left

Pabrik kuring ngahasilkeun magnét. Éta meakeun seueur listrik nalika prosés produksi. Ku alatan éta, kuring hayang manggihan batré kaluar-of-puncak pikeun pabrik kuring. Kuring mendakan produsén ieu ti Cina. Ieu mangrupikeun proyek neundeun énergi 2MW. Hatur nuhun, Made in China!

Steven

Abdi panyadia ladenan surya lokal. Nalika kuring hariwang ngeunaan batré kuring, batur sapagawean kuring nyarankeun perusahaan ieu. Komunikasi éta nikmat. Palayanan sareng profesionalismena saé pisan. Batré anu disayogikeun ogé sampurna, janten kuring suksés meunang proyék ieu; hatur nuhun.

Tom

Kami parantos damel sareng Hoppt ti saprak 2017, sareng produk kualitas luhurna ngajantenkeun kuring bagja. Duanana layanan palanggan sarta layanan produksi sampurna demonstrate naon disebut speed Cina.

James

quote_right
deukeut_bodas
nutup

Tulis patarosan di dieu

ngawalon dina 6 jam, patalékan téh wilujeng sumping!

    [class^="wpforms-"]
    [class^="wpforms-"]